Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:50631 in /home/teknikpu/public_html/hubung_db.php on line 34

Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:50631 in /home/teknikpu/public_html/hubung_db.php on line 34

Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:50631 in /home/teknikpu/public_html/pwjafflite_config.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/teknikpu/public_html/hubung_db.php:34) in /home/teknikpu/public_html/lampiran/lampiran_header_1.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/teknikpu/public_html/hubung_db.php:34) in /home/teknikpu/public_html/lampiran/lampiran_header_1.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 3
Teknik Pukau Pelanggan

MAAF JUALAN SUDAH DITUTUP 

 


Mungkin ini adalah penyelesaian terbaik kepada masalah anda!

Memperkenalkan...

 

Apa teknik sulit yang terkandung di dalamnya?

 

# Modul 1 - 3 Saat Pukau Perhatian Pelanggan

Dalam modul ini diberikan hampir 124 perkataan AJAIB yang mampu menarik perhatian pelanggan. Dengan menggunakan perkataan ini anda boleh menghasilkan "ayat manis" yang power kepada pelanggan anda.
 
Apa yang anda perlu buat ialah hanya copy paste template yang  telah kami berikan dan anda boleh ubah suai perkataan ini mengikut kesesuaian produk/servis yang anda tawarkan.
 

#‎MODUL 2‬ - Closing Gaya Elit

 
 
Dalam modul ini diterangkan step-by-step cara menjawab Private Message (PM) atau SMS pelanggan dengan gaya professional. Menjadikan anda seorang jurual professional. 
 
Menjadi jurujal professional sangat penting supaya anda  berjaya meraih kepercayaan pelanggan untuk membeli dari anda.

 

#‎MODUL 3‬ - Strategi Duit Pantas

 
 
 Dalam modul ini akan diterangkan secara terperinci cara meningkatkan jualan sesuatu produk yang anda jual kepada pelanggan.
 
Kami panggil teknik ini sebagai “Teknik Tutup Jam Loceng Tido” 
Modul ini adalah penting untuk meningkat jualan anda dengan pantas dan dalam masa yang singkat.
 

‪#‎MODUL 4‬ - Skrip Ajaib Follow up Pelanggan

 
Dalam modul ini akan diterangkan secara terperinci bagaimana anda perlu melakukan follow up kepada pelanggan anda yang "LIAT" untuk membuat pembayaran produk anda.
 

‪#‎MODUL 5‬ - Panduan Guna Applikasi PERCUMA

 
 
 Dalam modul ini akan diterangkan cara penggunaan tool pemasaran SMS PERCUMA tapi sangat POWER jika betul cara penggunaannya. Dengan adanya tool seperti ini anda tidak perlu bersusah payah lagi reply "Pertanyaan" pelanggan
 

‪#‎MODUL TAMBAHAN - Panduan Guna Applikasi Intelligent Lite

 
 
TERBARU !! Modul ini disediakan untuk memberi pilihan dan alternatif lain bagi memudahkan anda membina TOOL SMS Auto-Reply yang membantu menjawab semua sms yang masuk bertubi-tubi ke dalam handphone anda. Aplikasi ini MEMANG POWER dan SANGAT SENANG untuk digunakan.
 
 
Bukan itu sahaja, sebagai pemilik sah Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini anda akan diberikan Beberapa Bonus Ebook tambahan yang Esklusif! Rugi kalau lepaskan!
 

#Bonus 1 - Teknik Gambar Memikat

 
 
Teknik ini mengajar anda bagaimana cara betul untuk membuat gambar iklan betul untuk pengiklanan Facebook Ads.
 
Dalam Bonus ini juga diberikan beberapa contoh gambar yang kebiasaan diluluskan oleh pihak facebook untuk pengiklanan facebook ads.
 

#Bonus 2 - A Sense Of Urgency

 
Ini adalah Rahsia Sebenar bagaimana nak meningkatkan jualan dengan pantas.
Merupakan kesinambungan kepada Teknik yang di ajar pada Modul ke-3 iaitu Strategi Duit Pantas
Pastikan anda baca sehingga habis bonus ini kerana ianya sarat dengan Info dan Teori
 
 

#Bonus 3 - 7 kesilapan Admin Mengurus Fanpage

 
 
Dalam bonus ini anda akan mengetahui 7 kesalahan yang paling kerap dilakukan oleh pemilik fanpage
dalam bonus ini juga, anda akan mempelajari cara yang betul untuk mengurus fanpage milik anda supaya nampak lebih professional dan diyakini
 
 
 

#Bonus 4 - VIP PREMIUM CLIENT SUPPORT

 
 
 
 
Sebagai Pemilik Sah Ebook Skrip Pemasaran Ajaib, anda akan diserap masuk ke dalam group Vip Client Support tertutup yang bernilai hampir RM357. Dalam  group ini anda boleh bertanyakan sebarang persoalan yang mengenai Ebook Skrip Pemasaran Ajaib.
Berkongsi Tindakan yang telah dilakukan setelah memiliki ebook ini.
Perbincangan Strategi Pemasaran Bisnes Online.
Latihan Membina CopyWriting Urgency.
Latihan Membina Copywriting Berpengaruh.
Latihan Membina Copywriting yang menjual.
Latihan Mengunci Jualan.
Strategy Penjanaan Traffik- Percuma ATAU Berbayar
 
 
 

Apa kata mereka yang telah membaca Ebook Skrip Pemasaran Ajaib Ini?

 
 
 
 
 
 
Ya, itulah serba sedikit hasil pembacaan mereka yang telah mendapatkan Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib. Mereka sangat berpuas hati dengan penyampaian serta isi kandungan daripada Ebook ini. Lihat pula gambar dibawah. Kesian pula kepada beliau kerana terpaksa Stopkan iklan fb ads mereka buat sementara waktu kerana kehabisan stock produk!
 
 
 
 
 
 
Adakah anda mahu dapatkan Pakej Lengkap Skrip Pemsaran Ajaib ini sekarang? ATAU adakah anda masih lagi berfikir untuk membelinya? Teruskan berfikir kerana masa terus berjalan, mereka yang telah mendapatkan panduan ini telah bertindak seperti yang disarankan dalam ebook ini. Mereka berjaya meningkatkan jualan produk mereka. 
 
 
 
 

“Baiklah,Kami nak beli sekarang jugak!!! Berapa harganya??”

 
 
 
Berapakah nilai pelaburan Ilmu yang patut anda laburkan untuk memiliki Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini? Baiklah..Mari kita sama-sama kira berapa yang anda perlu bayar untuk Pakej Lengkap Skrip Pemasan Ajaib ini:
 
 
 
Total harga untuk kesemua modul yang terdapat dalam Skrip Pemasaran Ajaib ini adalah RM472. Jadi anda perlu membayar RM472 sahaja kepada kami untuk memiliki ebook ini.
 

TAPI..

 
Kami tidak mahu anda bayar sebanyak itu..Kerana kami tahu, ada sebilangan kecil usahawan yang baru sahaja nak bermula tanpa modal pasti akan terbeban dengan harga yang kami letak ini. 
 

Jadi?

 
Berapa jumlah sebenar yang anda perlu bayar untuk memilki Ebook Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini? Yang pastinya
 

bukan RM472  

 

bukan  RM374

 

bukan RM279 

 

bukan  RM175

 

RM130 SAHAJA!

 
 
 
Ya! Anda hanya perlu bayar RM130 sehaja untuk kesemua modul yang terdapat dalam Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini. 
 
 
AWAS!!! Bukan semua orang layak untuk dapat harga ini!
 
 
Kami terpaksa beritahu awal-awal pada anda yang sedang membaca halaman ini. Kami mohon maaf..kami hanya buka jualan ini Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini kepada 1000 unit pembeli terawal sahaja. 
 
 
Serius? Ya! Ini bukan main-main, kami tiada masa untuk main-main dengan anda. Kami tidak mahu anda menjadi salah seorang yang terlewat untuk mendapatkan Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini dengan harga yang masih murah. Kami tidak mahu anda jadi seperti mereka dibawah :
 
 
 
Selepas jualan telah mencecah  750 unit pembeli. Kami akan tutup jualan Ebook ini dengan Serta merta! Pada masa yang sama kami akan naikkan harga Ebook kepada RM250 seunit. Time tu jika anda menyesal sampai mengigit jari pun kami memang tak boleh buat apa-apa dah sebab janji tetap janji.
 
 
Pepatah melayu ada mengatakan, "Sesal Dahulu Pendapatan Sesal Kemudian Tidak Berguna lagi". Jadi bertindak sekarang untuk miliki Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini.
 
 

HARAP MAAF 
JUALAN DITUTUP

 

 


 
 

Hakcipta Terpelihara © 2015 - Teknik Pukau Pelanggan ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)