Sebelum Kita pergi ke lebih jauh kami mahu anda download laporan ini terlebih dahulu

 
 
 
Masukkan Email Anda 
Nama Panggilan Anda 
 
Sila Pastikan Anda Mengisi Maklumat Yang Betul. Kami juga Benci SPAM. Kami Hormati Privasi Anda. Maklumat anda selamat dengan kami

...Berdasarkan CaseStudy Sebenar, 2 orang pelajar IPTA yang masih "menganggur" di depan laptop masing-masing

DIPERLUKAN SEGERA: KHAS buat Peniaga Facebook yang ingin melonjakkan jualan mereka daripada "CUKUP-CUKUP MAKAN" sehinggalah KENYANG seperti "ULAR SAWA MAKAN"

Anda TIDAK AKAN RUGI kerana sebentar lagi kami akan BONGKARKAN "Teknik Pukau Pelanggan" sebenar. Apa yang bakal anda baca ini mampu mengubah diri anda daripada Jurujual "biasa-biasa" kepada Jurujual "Luar biasa.!!" TERJAMIN!
 
 
 
Helo sahabat,
kami ada satu soalan buat anda...
 
Mahukah anda "Pukau Pelanggan" Anda sehinggakan mereka beremosi ingin membeli dari anda seperti gambar dibawah?

Skrip Pemasaran Ajaib - Seni Pukau Pelanggan

 

Sebelum anda meneruskan pembacaan anda, kami nak anda tahu bahawa teknik yang kami ajarkan ini tak de kaitan langsung dengan:

Teknik Pukau yang diamalkan oleh Bomoh Siam..

Teknik Sesat Santau Orang..

Sebarang Teknik Khurafat yang bercanggah dengan Agama..

 

Teknik yang kami ajar ini telah berjaya membantu melariskan jualan pelanggan kami:

Testimoni Skrip Pemasaran Ajaib

PAKAR PEMASARAN FACEBOOK DAN RAMAI JUGA OTAI INTERNET MARKETER SANGAT SYORKAN "TEKNIK PUKAU PELANGGAN" KAMI INI

 

 

IDENTITI "SI PEMUKAU" PELANGGAN DIKENAL PASTI!

 

Dari meja SOHO : Amir Faisal & Faris Azaki

Amir Faisal baru sahaja menamatkan pengajiannya di Universiti Putra Malaysia dalam Jurusan Sains Komputer. Sejak menuntut di Universiti lagi beliau telah menjalankan perniagaan Online secara part-time untuk menampung kos sara hidup di Kampus. Mempunyai pengalaman selama 2 tahun dalam Pemasaran Facebook dan pernah menjual bermacam-macam jenis produk seperti Jam Tangan Replika, Al-Quran Digital, Bisnes Printing, Produk Kecantikan, Jersi, Clickbank dan lain-lain. Kebanyakkan bisnes model yang dijalankan adalah berbentuk dropship.Kini beliau FOKUS untuk membantu usahawan-usahawan yang baru menceburi dalam bisnes online disegenap lapisan masyarakat amnya dan pelajar-pelajar IPT khusunya,supaya mereka mampu berdikari dengan lebih matang tanpa membebankan ibubapa.

 

Faris Azaki merupakan salah seorang pelajar IPTA yang baru sahaja berjaya menamatkan pelajarannya dalam bidang sains komputer. Mempunyai pengalaman selama 2 tahun dalam pemasaran online dan juga facebook. Sepanjang penglibatan beliau dalam dunia perniagaan online pernah menjalankan perniagaan jual jersi, Quran Digital, CD Panduan Buat Cupcake, produk kecantikan,servis buat Website Ecommerce, Ebay, Affiliate. Dan kebanyakan bisnes model yang beliau jalankan adalah berkaitan dengan dropship dalam dan luar negara (bisnes tanpa modal, tanpa pegang stock). Berpegang teguh kepada kata-kata "U Can Get More If you want More". Mempunyai matlamat yang sama untuk membantu lebih ramai usahawan diluar sana terutamanya pelajar sama-sama berdikari dari segi kewangan, dan tidak terlalu "manja" meminta dari orang tanpa usaha dan penat lelah sendiri.

 

Salam hormat para usahawan…
 
Sekiranya anda masih lagi tercari-cari cara untuk meningkatkan jualan perniagaan anda, anda sememangnya berada di tempat yang betul kerana kami berdua bakal bongkarkan kepada anda teknik bagaimana anda boleh “kuasai pelanggan” dengan ilmu “Pukau”
 
Teknik yang kami ajarkan ini sesuai untuk semua usahawan yang menjalankan perniagaan:
 
Jual Produk Digital (Ebook, Audio,Video,Webinar dll)
 
Affiliate (Agen Produk Digital)
 
Jual Produk Fizikal (Perfume, Produk Kesihatan,Quran Digital dll)
 
Perniagaan Dropship (Agen Produk Fizikal)
 
Servis dan Perkhidmatan (Buat website, Design dll)
 
 

Kenapa jualan produk anda masih belum meningkat ???

 
 
 
Kenapa anda masih lagi belum mampu tingkatkan jualan walaupun sudah mahir dalam menarik trafik kehalaman jualan atau iklan anda? Bila kami tanya kepada sebilangan usahawan kaedah pengiklanan manakah yang mereka telah gunakan, kebanyakan dari mereka telah mengetahui teknik pengiklanan Fb Ads. 
 
 
 
 
Teknik pengiklanan Fb Ads merupakan teknik pengiklanan yang masih lagi murah sehingga hari ini dan sangat menguntungkan jika nak dibandingkan dengan teknik pengiklanan berbayar yang lain seperti tempahan banner blog, edar flyer dan lain-lain.
 
 
 

Ini Sangkaan Ramai Usahawan 

 
 
 
Ramai usahawan beranggapan bahawa  trafik atau pengunjung adalah segala-galanya untuk melariskan produk mereka. Mereka kebanyakkanya berpegang kepada konsep:
 
 
“Makin ramai orang tengok Iklan aku, makin TINGGI Jualan yang aku boleh buat!”
 
 
“Aku nak kena print Flyer banyak-banyak ni..Baru lah ramai tengok iklan aku..mesti ramai yang nak beli kejap lagi…masyukkkkk!”
 
 

Mereka sebenarnya silap…

 
 
 
Survey telah dibuat kepada pelanggan kami yang lepas. Mereka akui, salah satu faktor mengapa mereka masih lagi belum mampu tingkatkan jualan mereka adalah kerana mereka lemah untuk membuat ayat jualan yang memukau pelanggan.
 
 
Tak tahu nak tulis ayat jualan tu dah satu hal. Satu hal lagi. Bila dah dapat pelanggan yang berminat untuk membeli, mereka  memang tak tahu macam mana cara yang betul dan professional untuk menjawab pertanyaan pelanggan. Senang cerita mereka tak tahu macam mana nak yakinkan pelanggan untuk membeli produk/servis dari mereka. Sedih betul!
 
 
 

Kuasai Seni Copywriting, Anda mampu kuasai Pelanggan!

 
 
Ini adalah benar. Kajian telah pun dibuat. Kajian membuktikan 50% ke 90% orang membeli kerana EMOSI. Dengan penulisan copywriting yang betul serta penggunaan ayat dan perkataan yang betul anda mampu menukar prospek anda kepada pelanggan anda dalam sekelip mata.
 
 
Ini kerana Copywriting seolah-olah ayat-ayat komunikasi yang digunakan oleh jurujual untuk menyakinkan prospek mereka untuk membeli. 
 
 
Lihat formula yang betul sebelum anda mula menjual. 
 
 
Copywriting + Trafik/Pengunjung  + Targeted Audience = Sales!!!
 
 
 
Anda boleh lihat, perkara asas paling utama sebelum anda menjual adalah anda perlu tahu bagaimana untuk menulis ayat jualan yang betul. Dengan menggunakan ayat jualan yang betul anda mampu “pukau” pelanggan anda yang benar-benar “dahagakan” produk anda. 
 
 
 
Baiklah, sekarang kami  nak tanya anda:
 
 
Mahukah anda mempunyai pelanggan yang sangat gembira untuk membeli produk anda?
Mahukah anda mempunyai pelanggan yang sangat tidak sabar menghulurkan duit kepada anda?
Mahukah anda mempunyai pelanggan yang mempromosikan produk anda dari mulut ke mulut dan jualan anda menjadi viral ?
Mahukah anda mendapat pelanggan seperti dibawah???
 
 

 

Serius Kami pernah Kongsi Ilmu Perniagaan Internet kepada orang lain! 

 

Berikut merupakan beberapa gambar yang menunjukkan kami pernah berkongsi ilmu serta mengajar orang buat duit. Perkongsian ini lebih kepada cara memulakan perniagaan di facebook. Sepanjang tempoh kami bergelar usahawan internet, kami dapati satu kelemahan yang paling besar dan sangat ketara bagi mereka yang baru bermula untuk menjual di facebook.

Masalah tersebut ialah:

 

TAK TAHU NAK TULIS AYAT JUALAN! 

 

Adakah anda juga mempunyai masalah yang sama seperti diatas?

Mereka tak tahu nak tahu cara nak tulis ayat jualan dengan kata lain tak tahu macam mana nak Mengayat Pelanggan! Ini adalah "bencana utama" bagi mereka yang baru nak bermula. Saya berani jamin anda yang sedang baca halaman ini juga menghadapi masalah yang sama. Bila sebut sahaja nak mengayat pelanggan ni, anda jadi buntu, tak tahu mana nak mula, tak tahu macam mana nk cetuskan emosi para pelanggan untuk tak sabar bagi duit kepada anda.

 

Tak Rugi Menimba Ilmu Untuk Tingkatkan Jualan Perniagaan Sendiri

Kami juga sama seperti anda, sangat dahagakan ilmu, banyak menghadiri seminar, workshop kerana kami tahu, ilmu itu sangat penting. Anda tidak mampu berjaya dalam apa-apa bidang yang anda ceburi jika tiada ilmu. Tambah-tambah lagi ilmu perniagaan.

Akhirnya kami mendapat satu FORMULA yang bakal membantu lebih ramai lagi usahawan yang masih lagi bertatih untuk tingkatkan jualan mereka dengan penulisan ayat jualan yang betul dan memukau pelanggan. Formula ini adalah hasil dari kajian kes kami sendiri sepanjang kami menjalan perniagaan internet dan juga beberapa masalah utama yang kami kenalpasti buat mereka yang masih bingung kenapa jualan mereka masih lagi "cukup-cukup" makan.

Kami terjemahkan semua pengalaman kami dan juga pengalaman guru kami di dalam satu panduan yang hebat dan terlaris di pasaran Malaysia Sekarang.


Mungkin ini adalah penyelesaian terbaik kepada masalah anda!

Memperkenalkan...

 

Apa teknik sulit yang terkandung di dalamnya?

 

# Modul 1 - 3 Saat Pukau Perhatian Pelanggan

Dalam modul ini diberikan hampir 124 perkataan AJAIB yang mampu menarik perhatian pelanggan. Dengan menggunakan perkataan ini anda boleh menghasilkan "ayat manis" yang power kepada pelanggan anda.
 
Apa yang anda perlu buat ialah hanya copy paste template yang  telah kami berikan dan anda boleh ubah suai perkataan ini mengikut kesesuaian produk/servis yang anda tawarkan.
 

#‎MODUL 2‬ - Closing Gaya Elit

 
 
Dalam modul ini diterangkan step-by-step cara menjawab Private Message (PM) atau SMS pelanggan dengan gaya professional. Menjadikan anda seorang jurual professional. 
 
Menjadi jurujal professional sangat penting supaya anda  berjaya meraih kepercayaan pelanggan untuk membeli dari anda.

 

#‎MODUL 3‬ - Strategi Duit Pantas

 
 
 Dalam modul ini akan diterangkan secara terperinci cara meningkatkan jualan sesuatu produk yang anda jual kepada pelanggan.
 
Kami panggil teknik ini sebagai “Teknik Tutup Jam Loceng Tido” 
Modul ini adalah penting untuk meningkat jualan anda dengan pantas dan dalam masa yang singkat.
 

‪#‎MODUL 4‬ - Skrip Ajaib Follow up Pelanggan

 
Dalam modul ini akan diterangkan secara terperinci bagaimana anda perlu melakukan follow up kepada pelanggan anda yang "LIAT" untuk membuat pembayaran produk anda.
 

‪#‎MODUL 5‬ - Panduan Guna Applikasi PERCUMA

 
 
 Dalam modul ini akan diterangkan cara penggunaan tool pemasaran SMS PERCUMA tapi sangat POWER jika betul cara penggunaannya. Dengan adanya tool seperti ini anda tidak perlu bersusah payah lagi reply "Pertanyaan" pelanggan
 

‪#‎MODUL TAMBAHAN - Panduan Guna Applikasi Intelligent Lite

 
 
TERBARU !! Modul ini disediakan untuk memberi pilihan dan alternatif lain bagi memudahkan anda membina TOOL SMS Auto-Reply yang membantu menjawab semua sms yang masuk bertubi-tubi ke dalam handphone anda. Aplikasi ini MEMANG POWER dan SANGAT SENANG untuk digunakan.
 
 
Bukan itu sahaja, sebagai pemilik sah Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini anda akan diberikan Beberapa Bonus Ebook tambahan yang Esklusif! Rugi kalau lepaskan!
 

#Bonus 1 - Teknik Gambar Memikat

 
 
Teknik ini mengajar anda bagaimana cara betul untuk membuat gambar iklan betul untuk pengiklanan Facebook Ads.
 
Dalam Bonus ini juga diberikan beberapa contoh gambar yang kebiasaan diluluskan oleh pihak facebook untuk pengiklanan facebook ads.
 

#Bonus 2 - A Sense Of Urgency

 
Ini adalah Rahsia Sebenar bagaimana nak meningkatkan jualan dengan pantas.
Merupakan kesinambungan kepada Teknik yang di ajar pada Modul ke-3 iaitu Strategi Duit Pantas
Pastikan anda baca sehingga habis bonus ini kerana ianya sarat dengan Info dan Teori
 
 

#Bonus 3 - 7 kesilapan Admin Mengurus Fanpage

 
 
Dalam bonus ini anda akan mengetahui 7 kesalahan yang paling kerap dilakukan oleh pemilik fanpage
dalam bonus ini juga, anda akan mempelajari cara yang betul untuk mengurus fanpage milik anda supaya nampak lebih professional dan diyakini
 
 
 

#Bonus 4 - VIP PREMIUM CLIENT SUPPORT

 
 
 
 
Sebagai Pemilik Sah Ebook Skrip Pemasaran Ajaib, anda akan diserap masuk ke dalam group Vip Client Support tertutup yang bernilai hampir RM357. Dalam  group ini anda boleh bertanyakan sebarang persoalan yang mengenai Ebook Skrip Pemasaran Ajaib.
Berkongsi Tindakan yang telah dilakukan setelah memiliki ebook ini.
Perbincangan Strategi Pemasaran Bisnes Online.
Latihan Membina CopyWriting Urgency.
Latihan Membina Copywriting Berpengaruh.
Latihan Membina Copywriting yang menjual.
Latihan Mengunci Jualan.
Strategy Penjanaan Traffik- Percuma ATAU Berbayar
 
 
 

Apa kata mereka yang telah membaca Ebook Skrip Pemasaran Ajaib Ini?

 
 
 
 
 
 
Ya, itulah serba sedikit hasil pembacaan mereka yang telah mendapatkan Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib. Mereka sangat berpuas hati dengan penyampaian serta isi kandungan daripada Ebook ini. Lihat pula gambar dibawah. Kesian pula kepada beliau kerana terpaksa Stopkan iklan fb ads mereka buat sementara waktu kerana kehabisan stock produk!
 
 
 
 
 
 
Adakah anda mahu dapatkan Pakej Lengkap Skrip Pemsaran Ajaib ini sekarang? ATAU adakah anda masih lagi berfikir untuk membelinya? Teruskan berfikir kerana masa terus berjalan, mereka yang telah mendapatkan panduan ini telah bertindak seperti yang disarankan dalam ebook ini. Mereka berjaya meningkatkan jualan produk mereka. 
 
 
 
 

“Baiklah,Kami nak beli sekarang jugak!!! Berapa harganya??”

 
 
 
Berapakah nilai pelaburan Ilmu yang patut anda laburkan untuk memiliki Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini? Baiklah..Mari kita sama-sama kira berapa yang anda perlu bayar untuk Pakej Lengkap Skrip Pemasan Ajaib ini:
 
 
 
Total harga untuk kesemua modul yang terdapat dalam Skrip Pemasaran Ajaib ini adalah RM472. Jadi anda perlu membayar RM472 sahaja kepada kami untuk memiliki ebook ini.
 

TAPI..

 
Kami tidak mahu anda bayar sebanyak itu..Kerana kami tahu, ada sebilangan kecil usahawan yang baru sahaja nak bermula tanpa modal pasti akan terbeban dengan harga yang kami letak ini. 
 

Jadi?

 
Berapa jumlah sebenar yang anda perlu bayar untuk memilki Ebook Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini? Yang pastinya
 

bukan RM472  

 

bukan  RM374

 

bukan RM279 

 

bukan  RM175

 

RM130 SAHAJA!

 
 
 
Ya! Anda hanya perlu bayar RM130 sehaja untuk kesemua modul yang terdapat dalam Pakej Lengkap Skrip Pemasaran Ajaib ini. 
 
 
AWAS!!! Bukan semua orang layak untuk dapat harga ini!
 
 
Kami terpaksa beritahu awal-awal pada anda yang sedang membaca halaman ini. Kami mohon maaf..kami hanya buka jualan ini Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini kepada 1000 unit pembeli terawal sahaja. 
 
 
Serius? Ya! Ini bukan main-main, kami tiada masa untuk main-main dengan anda. Kami tidak mahu anda menjadi salah seorang yang terlewat untuk mendapatkan Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini dengan harga yang masih murah. Kami tidak mahu anda jadi seperti mereka dibawah :
 
 
 
Selepas jualan telah mencecah  750 unit pembeli. Kami akan tutup jualan Ebook ini dengan Serta merta! Pada masa yang sama kami akan naikkan harga Ebook kepada RM250 seunit. Time tu jika anda menyesal sampai mengigit jari pun kami memang tak boleh buat apa-apa dah sebab janji tetap janji.
 
 
Pepatah melayu ada mengatakan, "Sesal Dahulu Pendapatan Sesal Kemudian Tidak Berguna lagi". Jadi bertindak sekarang untuk miliki Ebook Skrip Pemasaran Ajaib ini.
 
 

 

Ya Amir & Faris! saya ingin buat tempahan Skrip Pemasaran Ajaib Edisi DVD ini dengan harga RM130.00 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 60 hari sekiranya saya telah mengamalkan segala teknik yang diajar dalam panduan ini dan tidak mendapat sebarang hasil yang bermanfaat

 

Apa yang saya akan perolehi dengan Pembelian ini:

  1. Modul 1 - 3 Saat Pukau Perhatian Pelanggan
  2. Modul 2 - Closing Gaya Elit
  3. Modul 3 - Strategi Duit Pantas
  4. Modul 4 - Skrip Ajaib Follow Up Pelanggan
  5. Modul 5 - Panduan Guna Aplikasi Percuma
  6. Modul Tambahan - Panduan Guna Aplikasi Intelligent Lite
  7. Bonus 1 - Teknik Gambar Memikat
  8. Bonus 2 - A Sense Of Urgency
  9. Bonus 3 - 7 Kesilapan Admin Mengurus Fanpage
  10. Bonus 4 - VIP Premium Client Support

 

 


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 60 Hari Dari Kami

sekiranya segala teknik yang diajar tidak mendapat sebarang hasil yang

bermanfaat kepada anda. Kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal


 
 

Hakcipta Terpelihara © 2014 - Teknik Pukau Pelanggan ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)